Plaatje bij het artikel van odbs de Holterenk

odbs de Holterenk staat voor:

  • ontwikkeling van talent
  • begeleid, taakgericht
  • leuke, uitdagende leeromgeving
  • open, transparant
  • daltononderwijs

Open dag!

Zaterdag 3 februari van 12 t/m 14 uur

Open dag odbs de Holterenk

Op 3 februari openen is onze school geopend van 12:00 uur tot 14:00 uur voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind(-eren). U zult als ouder(s) worden rond geleid door de school door één van onze ouders. 

Kenmerkend voor zowel de Holterenk als de Haarschool is dat zij vanuit het openbare karakter door samenwerking hun eigen kracht versterken. De scholen werken samen om vanuit een positief kritische houding hun onderwijs optimaal te houden, zo dat ieder kind passend onderwijs kan ontvangen en optimaal tot bloei kan komen. De wijze waarop is verschillend, waardoor u als ouder een keuze hebt in de manier van onderwijsaanbod. Door op 3 februari beide scholen te bezoeken, krijgt u een goed beeld van de scholen om vervolgens een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Kenmerkend voor onze school is:

De Holterenk: Een school met LEF!

In een nieuwe, veilige en uitdagende omgeving biedt een ervaren en enthousiast team goed onderwijs met het daltonprincipe als uitgangspunt. We werken, samen met u, aan talentontwikkeling van uw kind, waarbij wij ons richten op de onderwijsbehoefte van het kind. Onze uitdaging is, uw kind voor te bereiden op deelname aan de maatschappij en op een goede aansluiting op het voortgezet onderwijs. Samenwerking, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn hierin voor ons belangrijk. Tijdens uw bezoek zult u worden rondgeleid door een aantal enthousiaste ouders die u alles kunnen en willen vertellen over onze fantastische school.

Dromen, denken, durven, doen en doorzetten!

Benieuwd geworden naar onze school? U bent van harte welkom om op onze school te komen kijken, samen met uw kind.

Wilt u vooraf al meer informatie? Of wilt u een gesprek? Bel (0548 - 363916) of mail via het contactformulier voor een afspraak. Wanneer u graag de school wilt bezoeken onder schooltijd dan staat woensdag14 februari  in het teken van Gluren in de klas. Van 9-12 uur kunt u de school van binnen bekijken en krijgt u een rondleiding van enthousiaste ouders. Tevens kunt u een kijkje nemen in de klassen, terwijl er les gegeven wordt.

 

 

Deel deze pagina: