Plaatje bij het artikel van odbs de Holterenk

odbs de Holterenk staat voor:

  • ontwikkeling van talent
  • begeleid, taakgericht
  • leuke, uitdagende leeromgeving
  • open, transparant
  • daltononderwijs

Informatie

Dit is de groepspagina van groep 5

Hoi, wat leuk dat u een kijkje neemt op de groepspagina van groep 5! 

Wij zijn groep 5 en zitten met 19 kinderen in de klas. We hebben twee juffen, juf Suzan en juf Anneloes. Juf Suzan geeft op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag les en juf Anneloes op de woensdag

Wij zijn een Daltonschool en zitten verdeeld in groepjes van 4. We werken graag samen en helpen elkaar maar vinden het ook heel fijn om zelfstandig te werken. Ons lokaal zit op de eerste verdieping tussen groep 3/4 en groep 7 in. Wij hebben dus aan beide kanten schuifdeuren en we hebben geleerd rekening te houden met de andere groepen. Als we met onze taken (van ons taakblad) aan het werk gaan, kunnen we op verschillende werkplekken zelfstandig aan het werk, ook buiten het lokaal. Na de zomervakantie zijn we begonnen met Snappet waarbij we rekenen, taal, spelling en nieuwsbegrip op de tablet maken. Dit is heel fijn want de opdrachten die we krijgen passen bij ons niveau. Dit jaar krijgen we voor het eerst aardrijkskunde, geschiedenis en Engels. We gymmen twee keer in de week, op dinsdag en donderdag en zijn daarbij erg fanatiek. 

We hopen dat u onze pagina regelmatig bezoekt. Kijkt u ook in ons fotoalbum? Daar zetten we alle foto's in van de leuke activiteiten die we doen! 

Groetjes van groep 5! 

Deel deze pagina: